Kläder som livsstil

10 maj, 2019 Av av fitnesspetra

Fick en inbjudan med posten idag till min kusins bröllop som kommer att hållas ute på landet. Mitt stora problem just nu är vilka kläder som jag ska ha på mig på bröllopet. Jag vet att min kusin och hennes fästman är rätt äventyrliga av sig och deras kläder är troligtvis inte i någon traditionell stil. Jag undrar om man ska välja kläder utifrån bröllop eller utifrån de som personer. Jag tror aldrig att jag tidigare haft ett sådant problem att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig, men detta var något riktigt speciellt. Jag har kollat efter bekväma men uppklädda kläder på nätet för att få någon inspiration, men helt utan resultat. Egentligen borde det bara vara att ringa och kolla med dem vilka kläder som gäller, vilket jag givetvis också borde göra istället för att ägna en massa tid till att oroa mig för kläder jag inte ens vet om jag ska bära eller inte. Så här är det nästan alltid för min del. Jag börjar oroa mig för vilka kläder som jag ska ha på mig och gör det till det största problemet i världen. Däremot tror jag inte att jag är ensam när det kommer till planering och oro om vad för kläder man ska eller inte ska ha på sig. Många av mina vänner fungerar ungefär som jag själv och vi följer modebloggar, köper modetidningar och inser att möjligheterna är så många att det nästan blir outhärdligt att klä sig rätt. Det är kanske det som gör kläder och mode till en livsstil.