Spela golf med dina barn

21 augusti, 2020 Av av fitnesspetra

Små barn kan introduceras till sporten golf tidigare än de flesta tror. Forskning visar att barnen är mer benägna att spela sporten i tidig ålder när de utsätts för det oftare.När barnen blir äldre, formella lektioner är oftast mer fördelaktigt från förskoleåldern och framåt när längre uppmärksamhet spännvidd tillåter barnen att lära sig mer om sporten. Därifrån bör föräldrar överväga vilken typ av utrustning att köpa för barn och vilken typ av lektioner att ge. Beroende på deras ålder, barn kan antingen läras ut av en vuxen eller i egen regi med en privat tränare.

Rutiner och regelbunden träning

Föräldrar som är nya för denna sport eller de med barn som aldrig har utsatts för det tidigare bör överväga att ha en vecka, eller ens dagligen, rutin att följa när det gäller att spela golf. Tanken är att skapa en rutin för dina barn så att de kan bli mer vana vid det och sluta gå tillbaka till sina gamla rutiner efter några veckor. Detta inkluderar att få dem till golfbanan varje morgon för första gången, ta dem för en övning runda och se till att de är klädda på lämpligt sätt för sporten. När de är redo, kommer dina barn förmodligen vill gå ut för att ta en drink eller mellanmål innan du går hem.

Barn tenderar att behöva mer uppmärksamhet när du spelar sporten, vilket innebär att ha ditt barn sitta i en plats och inte stå upp medan svänga en klubb i luften. Att ha honom / henne bära en golf paraply kan hjälpa till med detta, men inte nödvändigt. Det är bäst om du har någon typ av träningsanordning som ett nät eller ett nätstativ som ditt barn kan använda när det behövs.De flesta barn tenderar att plocka upp sina klubbar och lägga ner dem utan större eftertanke. Föräldrar bör uppmuntra detta, eftersom detta är det bästa sättet att lära sig att slå en golfboll. Försök att hålla klubben nära kroppen, men samtidigt komma ihåg att låta ditt barn vet att slå bollen väl behöver ständig träning.

När du börjar spela golf, se till att du håller koll på ditt spel genom att hålla dina barn underhöll. Dina barn kan vara glada att lära sig och njuta av denna sport, men de måste ha någon att hjälpa dem på vägen, och lära dem grunderna och ge dem några tips.